Buzan Mind Map Training > met iMindMap > iMindMap Leader
Mind Map Trainingen
iMindMap Leader

1-daagse training iMindMap Leader / Licensed Instructor

Om de wildgroei van ‘trainers’ te voorkomen heeft ThinkBuzan een certificering opgezet tot iMindMap Leader. ThinkBuzan stelt als eis dat personen die een iMindMap training willen verzorgen deze certificeringstraining volgen. In Nederland mag onze Master Trainer Ruud Rensink deze training verzorgen.

Hoofddoel
De deelnemer heeft na deze training volledig inzicht in alle onderdelen van iMindMap zodat het na deze training geen geheimen meer heeft én hij/zij anderen hierin mag trainen.

Voor Wie?
Deze training is geschikt voor een ieder die alle in's en out's wil leren van iMindMap en al (ruime) ervaring heeft met het werken ermee. Daarnaast is het voor iedere iMindMap-trainer een must om anderen te mogen trainen in iMindMap. Denk verder aan algemene Mind Map Trainers, aan commerciële trainers, aan docenten van scholen, aan interne trainers bij overheid en bedrijven. Verder ook uitstekend geschikt voor adviseurs en trainers die iMindMap voor zichzelf gebruiken of specifieke trainingen gebruiken met MindMapping als ondersteuning, denk aan organisatietrainingen, brainstorm-trainingen & persoonlijke effectiviteit.

 

 

Onderwerpen:
Alle onderdelen van iMindMap komen in deze training aan bod. Door het intensieve programma zullen de onderdelen niet uitermate getraind worden, doch komen ze allemaal aan bod en worden door de deelnemers kort geoefend.

Duur
Hele dag: 9.09 uur tot 16.16 à 16.46 uur. Bij InCompany zijn vanzelfsprekend afwijkende tijden mogelijk. Dit kan bijv. een middag/avondsessie (bijv. 14-21u) of aangepaste ochtendsessie (bijv. 7u-14u) zijn zodat minder werktijd benodigd is voor de training.

Vorm
Deze training wordt periodiek in een van onze trainingsruimtes in Nunspeet & Gouda gegeven. Daarnaast is InCompany mogelijk of op een andere gewenste locatie.

Voorkennis
Bij deze training is het wenselijk dat u inzicht hebt in de techniek van het Mind Mappen en ervaring heeft met iMindMap.

Kosten
Voor de kosten van deze training, zie www.mindmap.nl. 

Toelichting

Na het volgen van deze training is de deelnemer in staat om uitstekende Mind Maps te maken in iMindMap, deze aan te passen en optimaal te verlevendigen, instellingen te kunnen wijzigen, te kunnen printen, exporteren en er goede presentaties mee te houden.

Vervolg
Na deze training kan gekozen worden voor de volledige Buzan Mind Map Training of de 2 daagse Training voor het Onderwijs zodat u de techniek van het Mind Mappen goed beheerst en deze ook op de juiste manier kunt toepassen in iMindMap. Ook is het mogelijk om zich vervolgens te certificeren als MindMap.Nederland Practitioner of Master Practitioner. Daarnaast is mogelijk om de volledige Breintraining of de SnelLees Training te volgen.

Data Open Inschrijving
Voor data en inschrijving voor deze training, zie www.mindmap.nl. 

BOEKEN

powered by cmsimple.dk - template by cmsimple-styles.com - made by MindMap.Nederland